Testpoll van Huurdersvereniging Woonstad

Om beter inzicht te verkrijgen in de situatie waarin huurders van StedeWonen verkeren, is in opdracht van bureau Vraagkracht een vragenlijst opgesteld.

Uw antwoorden worden vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld. Invullen van naam- en adresgegevens is niet noodzakelijk, maar niet volledig ingevulde formulieren worden niet meegeteld in de uiteindelijke uitkomst. Ons verzoek is daarom om het formulier volledig in te vullen. Uw gegevens zullen niet aan derden verstrekt worden. Lees onze privacyverklaring hierover.

Vragenlijst

Hoe beoordeelt u de kwaliteit van de huurdersvereniging? 1 Ster is slecht, 5 sterren is uitstekend.

BeoordelenSlechtNiet geweldigGoedZeer goedUitstekend!Beoordelen

Hoe waardeert u de activiteiten en de resultaten van de vereniging?

BeoordelenSlechtNiet geweldigGoedZeer goedFabulastic!Beoordelen
arrow&v

Wanneer bent u (bij benadering) huurder van Stedewonen geworden?

Hoeveel slaapkamers zou u willen?

Ja, stuur me de gratis nieuwsbrief

Ik ga akkoord met de voorwaarden