LID WORDEN

Lid worden van Huurdersvereniging Oisterwijk kost u slechts €5,40 per jaar, dat is 45 cent per maand. Hiervoor kan uw huurdersvereniging actie ondernemen als blijkt dat er zaken anders lopen dan zou moeten. Wij kunnen met uw steun helpen het beleid bij uw verhuurder af te stemmen op de behoeften van de huurder, Ú dus! Daarom vragen wij u om het machtigingsformulier in te vullen en te verzenden. Liever een papieren aanmeldingsformulier? Bel met 013-521 74 25 en wij zorgen dat u een formulier krijgt toegestuurd.

Machtigingsformulier

Ja, ik word lid

Ik ben akkoord met de jaarlijkse afschrijving van €5,40 van mijn bankrekening. Als ik het niet eens ben met de afschrijving kan ik deze binnen 90 dagen na afschrijving ongedaan maken.

Ik ben akkoord met het gebruik van mijn persoonlijke gegevens volgens de privacyrichtlijnen van de AVG, zoals vermeld in de privacyverklaring van Huurdersvereniging Oisterwijk. Indien ik mijn emailgegevens heb ingevuld, ontvang ik de Huurdersvereniging nieuwsbrief waarvan ik me te allen tijde kan uitschrijven.