WORD NU LID

Lid worden van Huurdersvereniging Oisterwijk kost u slechts €5,40 per jaar, dat is 45 cent per maand. Hiervoor kan uw huurdersvereniging actie ondernemen als blijkt dat er zaken anders lopen dan zou moeten. Wij kunnen met uw steun helpen het beleid bij uw verhuurder af te stemmen op de behoeften van de huurder, Ú dus! Daarom vragen wij u om het machtigingsformulier in te vullen en te verzenden.

Liever een papieren aanmeldingsformulier? Bel met 013-521 74 25 en wij zorgen dat u een formulier krijgt toegestuurd.

Nieuwe leden ontvangen een handige 'Multitool'

Aanmeldingsformulier

Uw gegevens worden bewaard en gebruikt volgens de richtlijnen van de AVG. U kunt ons privacybeleid hier inzien.

Verplicht veld

Verplicht aanvinken