BEWONERSCOMMISSIE POSTSTEEG

Deze pagina is onderdeel van de website van Huurdersvereniging Oisterwijk. De pagina wordt echter door de leden van de bewonerscommissie beheerd en voorzien van inhoud. Huurdersvereniging Oisterwijk is niet verantwoordelijk voor onjuistheden in de tekst(en) op deze beonerscommissie-pagina.

Mw. Domstorff

Deze persoon is de voorzitter van de bewonerscommissie.

Please reload

Bewonersnieuws

Werk in uitvoering!

Van 22 augustus tot 7 september is de lift van de Poststeeg vanwege onderhoudswerkzaamheden buiten gebruik.

Koffierondje in De Inloop

Iedere laatste donderdag van de maand wordt er voor de bewoners van de Poststeeg een gezellig 'koffierondje' georganiseerd in De Inloop in de Kerkstraat. Alle bewoners zijn welkom. Kom gezellig langs!

Please reload