BEWONERSCOMMISSIE KORENSCHUUR

Deze pagina is onderdeel van de website van Huurdersvereniging Oisterwijk. De pagina wordt echter door de leden van de bewonerscommissie beheerd en voorzien van inhoud. Huurdersvereniging Oisterwijk is niet verantwoordelijk voor onjuistheden in de tekst(en) op deze beonerscommissie-pagina.

J. van het Hek

Dit is de voorzitter

naam@adres.com

Kim Beijten

Vertel wat meer over dit item. Geef mensen de nodige informatie om verder te gaan. Klik hier om uw eigen item te plaatsen.

email@adres.com

Adri

email@adres.com

Bewonersnieuws

Jan 03, 2023

Wat kunt u verwachten

Renovatie gaat van start!

Binnenkort gaat de renovatie van het complex van start. voor vragen kunt u terecht bij één van de commissieleden.

Lees hier het verhaal over de proefwoning

Feb 23, 2023

Voeg informatie toe over dit item

Dit is uw tweede item

Vertel wat meer over dit item. Waar gaat het over en waarom is het bijzonder? Geef mensen de nodige informatie om verder te gaan.

Klik hier en dan op "Toevoegen en beheren" om uw eigen item te plaatsen.

May 28, 2023

Voeg informatie toe over dit item

Dit is uw derde item

Klik hier en dan op "Toevoegen en beheren" om uw eigen item te plaatsen.

Jan 03, 2023

Halloween Party

Leuk, een griezelfeestje!

Feb 23, 2023

Dit is uw tweede evenement

Vertel mensen meer over dit item. Klik hier en dan op "Toevoegen en beheren" om uw eigen item te plaatsen.

May 28, 2023

Dit is uw derde evenement