Privacy is superbelangrijk...

Het mag duidelijk zijn dat uw privacy voor ons op nummer 1 staat. Zeker nu de AVG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming van kracht is geworden, worden verenigingen gedwongen hun privacybeleid aan te scherpen. Nu was er voor Huurdersvereniging Oisterwijk niet veel aan te passen, behalve dat we ons ledenbeheer nu op een separate computer met vingerafdruktoegang uitvoeren. 

 

Vragen om uw toestemming

We moeten u echter wel vragen of u het goed vindt dat we u af en toe een nieuwsbrief sturen. We mogen dat niet zomaar doen, u moet daar expliciet toestemming voor geven. Een extra stap voor ons, maar bescherming voor ú, en daar gaat het tenslotte om.

Onderstaand invulformulier geeft ons toestemming om u tot wederopzegging, onze digitale nieuwsbrief en enquêtes  toe te sturen. Een nieuwsbrief waarin we belangrijke ontwikkelingen en wetenswaardigheden onder uw aandacht brengen, maar ook de enquêtes die we regelmatig uitvoeren, sturen we, met uw akkoord, via email naar u toe. We doen dat niet vaak; hooguit één keer per maand ontvangt u iets, en dan ook nog eens belangrijk nieuws voor u en/of uw woonomgeving. Leden van Huurdersvereniging Oisterwijk ontvangen jaarlijks eenmaal de uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering. 

Uw mening telt

De enquêtes zorgen dat wij úw mening kunnen overbrengen bij Leystromen. Uw mening, die zo belangrijk is, moet wel gehoord blijven worden. Daarom is het zo belangrijk dat we uw toestemming krijgen om u onze berichten te sturen.

Uitschrijven

U kunt altijd, zonder opgaaf van reden uitschrijven. Die mogelijkheid krijgt u bij ieder bericht dat u van ons ontvangt. We hopen en vertrouwen erop dat u onderstaand formulier even invult. Dank u wel!

Ja, ik ga akkoord met het privacybeleid van Huurdersvereniging Oisterwijk 

Bekijk hier het privacybeleid van Huurdersvereniging Oisterwijk 

Bij iedere enquête verloten wij ook nog eens één of meer VVV-kaarten. Meedoen is dus niet alleen verstandig, u kunt er ook nog een leuke kadobon aan overhouden!

© 2019 Huurdersvereniging Oisterwijk | Spoorlaan 82f (op afspraak) | 5061 HD Oisterwijk | 013 521 74 25

  • Facebook Round
  • Twitter Round